• Klik for data
    Klik for data

Thule Atlantis

Atlantis serien fra Thule er kendt som de rummelige tagbokse med mange smarte funktioner. Husk at tagbokse fra Thule har 5 års garanti - din sikkerhed for et kvalitetsprodukt!

 

Atlantis er en tagboks med dristige linier og en slank silhuet, men stadig med masser af bagageplads. Den nedsænkede for- og bagende, bunden og spoileren på låget er alle udformet, så de sikrer gode aerodynamiske egenskaber. Det har aldrig være lettere at montere boksen end med det nye, patenterede Power-Grip-monteringssystem. Dual-Side, Dual-Force og centralt låsesystem er blot nogle af de andre brugervenlige egenskaber.

 

Thule Atlantis findes i fire forskellige boksstørrelser, alle med en stor lastkapacitet og mange enestående brugervenlige funktioner. Hvis du er en passioneret skiløber, skal du vælge en af de lange bokse. Hvis du vil transportere andet udstyr såsom cykler eller en kajak ved siden af tagboksen, skal du vælge en mindre bred boks. Hvis du har en lille bil, er en kortere boks nok et godt valg. Thule Atlantis boksene findes i en elegant sølvfarve med højglans.

 

 

  • Rummeligt og aerodynamisk design for stor stabilitet, reduceret luftmodstand, vindstøj og vibrationer.

  • Patenteret Power-Grip snaplåssystem for hurtig og sikker montering med kun en hånd.

  • Dual-Side åbning for praktisk montering og af- og pålæsning (Atlantis 600 har dog Single-Side åbning).

  • Centralt låsesystem med gribevenlig nøgle.

  • Fås i fire størrelser i strålende blank sølvmetallic. Atlantis 780 og 900 fås også i sort højglans.